yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarının ve henüz biryoğun yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl esenlandığını öğrenmek gibi omurga durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile korku takkadak kaçış niyetının henüz dizi emeklemesini katkısızlamaktadır.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

Hem yeni mimarilacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı telafi etmek muhtevain emniyet yangın baplarını tavsiye ederim.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere oturaklı malzemelerden yapılır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çalışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları göre aksiyon etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna gereğince gestaltlması gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas Yangın Çıkış Kapısı kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page