You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Söylenti konusu can zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin istikşaf ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut sülale sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; şayan korumaya sahip olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının başarısız olduğu bir bir örnek yeterlidir!

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıdem esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bapnın güzel duyusal strüktürsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Kaçış Yollarını Belirleyin: Ev bark veya meseleyerinizin her odasında yangın kaçış yollarını belirleyin ve bu yolları aileniz veya çhileışma arkadaşlarınızla paylaşın.

Yangın merdivenlerinin kullanıma iyi şekilde boş bulundurulmasından, bina veya fiilyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Çift Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page